Träningsvärk o akvariefiskar

Aj aj aj, fy fan så otränad man kan var. Har träningsverk i rumpan =).
Men tror det känns extra på grund av smällen jag fick igår där jag fortfarande har ont, det var ´ju i svanken så det känns när man sitter och går.
Men men, man vet ju att man lever i alla fall =).

Idag har jag haft något att göra hela dagen på jobbet, fy fan vad skönt. Det var verkligen länge sen, lite jobbigt att komma in i det bara så man blir lätt stressad men man vänjer sig nog snabbt tillbaka igen.
Har provet nästa onsdag och jag har inte hunnit med att plugga någonting varken på jobbet eller efteråt, shit!!!'

Åkte och hämtade lite fisk till akvariet efter jobbet, de fan i Lkpg och jag åkte direkt efter jobbet kl. 17 men var inte hemma förrän vid halv åtta.
Då fanns det ingen tid för att plugga utan direkt börja hälla upp fisken i hinkar och koppa in dom, det blev extra stressigt att få dom i hinkar för ena papperskassen som jag hade 3 påsar fisk i gick botten sönder på på väg ifrån bilen.
Fiskpåsarna åkte i backen och någon av påsarna började läcka då det var blött på backen, men vi löste det och alla fiskarna kom med hem =). Så dom fick sig ett ordentlig äventyr.
Skulle ha med mig 6 fiskar hem men fick 8 och en jäkla massa växter, så nu ser det bra ut i akvariet. Kanske att det blev för mycket fisk, men i så fall åker jag till djuraffären med några.
Dessa fiskar blev det idag, alla omkring 10cm:
6st Nyckelålsciklider och  2st scalarer

Så nu har jag följande i akvariet:
* 1st L201 mal (Hypancistrus contradens)
* 1st L411 mal (Hypancistrus sp./Monte Dourado Pleco)
* 2st antennmalar (Ancistrus dolichopterus)
* 5st Metallpansarmal (Corydoras aeneus)
* 6st Scalarer (Pterophyllum Scalare)
* 3st Flaggciklider (Mesonauta insignis)
* 4st Dolkstickstetra (Hyphessobrycon erythrostigma)
* 6st Nyckelhålsciklid (Cleithracara maronii)

Det blir dock snart att göra sig av med i alla fall 1 flaggciklid och 2-3 nycklar. Men dom kan gott växa till sig lite till innan =).

jobb o fotboll

se där, nu börjar det ju i alla fall hända saker på jobbet..
känns riktigt skönt att man inte behöver sitta stilla på kontoret den närmsta veckan i alla fall.

ska skriva provet för ccna om nu mindre än en vecka. shit, hoppas de går bra.

Igar blev det jag som lagade middag och det gick bra.
Är inte så hajp på matlagning så det blev stuvade makaronr med laxbullar till. Gott blev det i alla fall.

Var även iväg o lirade fotboll med ett gäng kompisar, tror ni inte att jag är den enda som skadar mig så jag knappt kan gå då.
Så jävla typiskt.

Studier o plugga

Nu har ytterligare en dag gått, men har inte gjort så mycket idag. Visserligen har jag varit på jobbet, men där är det elt dött =(.
Men då ges det tid till studierna, ska skriva prov för min CCNA nästa vecka och jag börjar bli jäkligt stressad. Det är inga lätte prov och jag måste plugga massor, skönt att man får tillfälle att göra det på arbetstid iofs =).

Jagkanske kommer få något att göra på jobbet under våren, det blir då ett heltid uppdrag för 2-3 mån och vore riktigt gött så man fick något att pyssla med.
Det tråkiga med det är då bara att det är i Sthlm, så de blir att pendla varje dag. Eller, vi får se hur det blir. Skulle iaf vara riktigt kul så man fick något att göra.

Har även köpt lite mer fisk till akvariet idag =).
Det blev 6st Corydoras malar, det är riktigt fräna malar - ser ut ungefär som mindre simmande fiskar men riktigt coola djur.
Dessvärre har jag förlorat en annan fisk, så det får bli att ersätta den framöver också.
Fasen att det ska vara så jäkla dyrt med fiskar.!!!

För övrigt så leker livet just nu och det är bara 129 dagar kvar till bröllop imorgon!!
Jäklar vad jag längtar till dess......


Pulka-VM i åre 2008

Någon som vågar utmana, klicka på länken och följ insruktionerna:
Pulka-VM

Mafia Online

Har hittat ett nytt schysst online spel man kan lira när man får dötid på jobbet, klicka och kolla in =)


  Online Game

Så var de dags

Har inte haft tid att skriva här på ett tag, men nu var dags igen.
Har egentligen inte hänt något speciellt, jobbar på som vanligt. Helgen blev inte riktigt som det var tänkt, men det var skönt ändå.
Det var fiskepremiär i strömmen och självklart var man där, men fick tyvärr ingen fisk den här gången men får hoppas på mer tur nästa gång.

Nu håller en till fisk på att dö i akvariet, har slängt i lite medicin som jag hade hemma då djuraffären stängde tidigare än jag trodde och han inte dit.
Vet inte om det är medicin som är tänkt för den symptomen men får hoppas på det bästa =).
Det blir ju så jäkla dyrt att köpa fiskar hela tiden.....

Förbaskade jäkla skit!!

Nu är helgen över och jag var tillbaka på jobbet idag efter en veckas utbildning, det var skönt att komma hem och landa i verkligheten.
Har slappat mest hela helgen, var ute och med sambon i lördags då vi hade 1:årig förlovningsdag.

Sen hände det något jäkla märkligt med min hemdator, den ville inte starta igår kväll efter installation av ett program.
Har lyckats lokalisera felet, men så jäkla jobbigt att få det rätt. Har försökt nu i flera timmar och fortfarande inte fått ordning på det..
Nu har jag hittat en lösning på det, så då är det bara att vänta ytterligare 2 timmar under tiden programmet ska söka igenom den kraschade disken efter alla gamla filer som låg på den.
Ibland kan men verkligen hata datorer.............


Sista kvällen =)

Idag har det varit riktigt intressant på kursen där gått igenom både access listor och IPv6 som är det nya IP protokollet som kommer att komma på grund av att de 4,29 miljarder adresserna som finns idag börjar ta slut.
Det nya kommer att ge en jäkla massa addresser, snarare 340 trillioner trillioner trillioner st. Får se hur länge dom räcker.

Nog om det babblet, nu är jag på hotellrummet igen och slötittar på QX galan som är ganska kul.
Sitter samtidigt och pluggar lite på CCNA och labbar lite med simulator.
Det är riktigt kul att labba och testa sig fram, smidigare än att labba med företagsmiljöer också =)

Imorgon ska jag åka hem igen, ni vet vad man säger "borta bra med hemma bäst" och det känner man verkligen. Bo på hotell så såhär är skönt, då oavsett hur man lämnar rummet på morgonen är det bäddat och städat när man kommer hem, maten är tillagad och man behöver inte bry sig om disken =).
Men det är inte mitt, inte min säng, inte mina saker och inte min älskling men imorgon får jag se henne igen =)


I och med att det inte är så lätt att lära sig om man inte försöker så ska jag återgå till pluggandet nu..


Fotboll o Saknad

Jag har precis kollat på Turkiet-Sverige och jag förstår verkligen inte hur Lagerbäck tänker. Så mycket nytt folk som antingen var så rädda att göra bort sig så att de gjorde det eller helt enkelt inte egentligen passar i landslaget.
Det finns ju så pass mycket annat folk man kan ta och testa med som kan så mycket mer.

Är skit trött o seg ikväll nu efter dagens kurs, har gått igenom en jäkla massa vad gäller routing sådant som säger hur nät "skickas" mellan olika nät. Lite så som internet fungerar =).
Det har blivit mycket information då det inte bara finns 1 sätt att lära sig utan 3-5 olika sätt och dess regler och varianter.
Men det är alltid kul att få lära sig mer, man kan aldrig bli fullärd och det gillar jag =).

Är nu på hotellrummet och kollar ut genom fönstret, har flygplanen som ska landa på Bromma flygplats flyger bara några hundra meter övanför.
Både läskigt och lite tufft att se när man ligger i sängen hur planen närmar sig en.

Saknar Ellen jätte mycket nu, men kommer träffa henne igen om 2 dagar.
Har även bokat bord idag på en restuarang till lördag, då vi firar 1 årig förlovningsdag,  kl. 18 så att vi hinner hem till melodifestivalen,
Kommer också att bli enda året vi firar det, då vi gifter oss i sommar och från och med då så räknar man ju bröllopsdagen.

Har fått veta att mina fiskar mår bra där hemma, har fått veta att ett par fiskar har lagt ägg igen så får hoppas de bli fisk av det.
Det är tredje gången dom fiskarna har lagt och det har inte gått så bra tidigare, men man säger ju alltid 3:e gången gilt =).

Nu ska jag tacka för mig å kolla på någon usel film för att sedan ladda upp inför morgondagens kursdag..

Kursen

Nu har ännu en dag gått på kursen och det är riktigt intressant. dock jäkla mycket att lära sig men kul. Har även bokat prov, så den 3/3 så kan jag bli CCNA om jag klarar det.
Bara jag pluggar så borde det inte vara allt för svårt, men man vet aldrig.

Har även passat på att träffa min syster och hennes man idag, åkte ut till Kista och tog en fika där vi alla åt Semla i och med att det är den stora semledagen och jag inte ville äta semla själv.

Nu sitter jag i restuarangen, har precis ätit, dricker lite öl och planerar lite kring bröllopet.
Ser verkligen fram emot att gifta mig tillsammans med min älskade Ellen, satan vad jag saknar henne =(.


Annars händer det inte så mycket annat kul, än att gå på utbildning och sitta av tiden här på hotellet..

Men vad gör man inte för att få lära sig lite mer =).


Ensamt!! =(

Nu är helgen över igen, det går på tok för snabbt tyvärr.
Men hann i alla fall träffa lita kompisar och vi lirade lite biljard och umgicks, sånt man inte hinner med allt för ofta.

Mina nya malar ser också ut o ha de bra =), dessvärre har de svårt att få mat då alla andra jäkla fiskar äter upp deras. Testade att slänga ner frysta räkor igår men de tyckte de visst inte inte om =).

Överraskade även sambon igår med att ta med henne ut och tvinga henna att shoppas så mycket kläder hon ville, det var kul att se henne springa runt som ett barn på julafton =).
Hon blev jätte glad och vi hittade massa fina kläder.

Jag saknar henne väldigt mycket, sitter ensam på ett hotellrum i Sthlm just nu och kommer vara här hela veckan på utbildning för Cisco CCNA.
Det är kul men väldigt ensamt om kvällarna, men skönt att slippa dega på jobbet och få en lite mini semester.

Dags att slänga sig i sängen o glo på American Idol, e skit trött eftersom jag gick upp 6 imorse och kört bil mellan 7-9.30. Tar sån jäkla tid på morgnarna till Sthlm i och med all jäkla trafik och dess köer.

Ännu en dag på jobbet!!

Jaha, nu sitter man här igen då.
Har ingenting att göra, mer än att fördriva tiden. Har inget planerat att göra på hela dagen utom en privat grej vid kl 14.
Blir väl som vanligt, sitta o plugga till CCNA provet hela dagen. Ska inte klaga, får ju lön för att plugga =), men börjar bli tråkigt nu.

Igår var jag o hämta dom där malarna, dom var så tuffa.
Kommer lägga upp bilder så snart jag lyckas ta kort på dem, de är ganska ljusskygga =).

Har även nu fått veta att mitt j*kla MCSE välkomst paket inte har blivit skickat alls, klarade ju MCSE för Windows server 2003 i Dec och då får man ett välkomst paket med diplom m.m.
Men de har lovat skicka det så snart de kan så får väl vänta yttlerliga 5v på det, så jäkla typiskt mig att sådant händer...

Jaja, nu ska jag inte babla här utan fortsätta och inte göra någonting =)

RSS 2.0