Rally o socialt umgänge

Ja just, nu skriver jag här igen.
Nu var det inte lika länge sen i alla fall =).
Ska berätta om en kul grej som händer igår. De börja med att jag pratade med den kundasvarige, för de företaget jag sitter den här veckan, i onsdags som då bjöd med mig ¨på en kundaktivitet som skulle äga rum under torsdagen.
Sagt och gjort s¨å var man anmäld och en ersättare fick ta min plats de sista 2 timmarna från kl. 15-17.

Aktiviteten var med lite folk ifrån LAN Assistans kallat "Team "Företag/kund"" (vi som är delaktiga i arbetet i och kring kunden), mitt jobb alltså, och IT-nissarna hos kunden samt en nisse ifrån Fujitsu-Siemens. Totalt var vi c:a 15-20 personer som begav oss till Lkpgs motorstadio och blev indelade i 2 grupper. Jag och den grupp jag hamna i fick börja med att gasa 4-hjuling runt en bana, var skit kul men fick problem med knät efter de.
När alla fått köra bytta vi med andra gruppen som hade kört rallybil på en bana. fan va skoj de var.
Men hade problem att både koppla o bromsa med vänster knät men kul var de ändå, lite ovant o sladda med bakhjulsdrift när man kört SAAB hela sitt liv.
Efter alla fått kört några varv och vi sen körde final i rallybilen så bjöds de på mat o prisutdelning, kom tyvärr på 13:e plats så något pris fick jag inte.

När jag kom hem haden frun storlagat pastasallad med lax, så nu slipper vi laga mat under helgen =). Då kan jag ägna mer tid åt att ta hand om henne och plugga lite.
Ikväll är vi utbjudna av svärmor på resuarang, ska bli trevligt. Sen imorgon kväll blir de väl att springa omkring halva kvällen. Är nämligen "kulturnatten" och de kommer då vara lite upptädanden ljud o ljus spel o mycket mer runt omkring, väldigt trevligt tycker jag själv.

Så var de dags igen.

Ja, jag vet att jag måste bli bättre på att skriva. Men tiden räcker inte till.
Sensast jag skrev var det om bil och vi var runt och provköre både den ena och den andra tills vi till slut valde att vänta.
Detta dels på den höga kostnaden det skulle bli men mest för att jag inte skulle kunna vara pappaledig 100% om jag tog bil nu.
Så det för vänta tills jag har varit pappaledig och sen kan vi ta en förmånsbil.

Nu sitter jag på ett företag i Skärblacka och det är riktigt segt, ska vara här hela veckan då jag hoppar in för en killa som är på utbildning.
Jag nämner det inte vid namn men kan säga att det stinker apa.

Våran TV gick sönder helt och hållet i helgen, efter att ha fungerat något sådär i ett par veckor nu. Jag tänkte att äntligen kunde man köpa en större TV :), men liksom alltid så har frugan rätt där vad gäller pengar och kostnader och det blev en 40". Det är ju så mycket annat som ska till nu när barnet kommer :).

Jag är så stolt över frun, hon kämpar sig genom vardagen trots att hon är så trött och har ont. Försöker stötta henne, men det är inte mycket jag som kille kan göra mer än att finnas där för henne.
Jag är glad att hon finns där och jag gör allt för att stötta henne.

Nu är det c:a 1v kvar tills jag ska skriva CCNA provet och jag börjar känna mig stressad. Men ska plugga minst 1h varje dag hemma den här veckan har jag bestämt mig för. Hoppas verkligen att jag kan klara det provet den här gången.

Nu är det snart dags för fika.. Yes!!!

Tråkigt väder

Har varit i Malexander under helgen, tanken var att jag skulle fiska men de va så dåligt väder så de blev mest att sitta inne.
I söndags gick vi däremot tipspromenad som jag vann med alla rätt =)....
Ganska skönt att de var dåligt väder ändå, då kan man passa på att vila upp sig ordentligt =)..

Det verkade däremot inte hjälpa så mycket då jag är skit trött idag nu efter jobbet, lite mat i magen gör nog susen =).
Har haft de ganska lugnt på jobbet idag så kollade upp vad som gällde med bil i jobbet och fick veta att man kan få typ leasing, dvs betala en fast avgift i månaden och då få en ny bil som man sen byter in efter 3 år till en ny igen. Riktigt najs.

Tog då en sväng för att kolla ny bil, åkte först till Kneippbadens för att kolla på BMW. Men våran säljare var inte där, pratade då istället med en annan och de verkar som om de är 2-3 mån väntetid på en ny BMW för att de får en facelift i höst.. SEEEGT!!! Vill ja ha nu!!! =)...

Vi åkte då istället till Rejmes för att kolla VOLVO där jag nu väntar på offert på en Volvo V50 T5 med R-paketet, tror inte på att de blir Volvo utan snarare BMW i så fall, men vi hade inget annat för oss.

Vill även säga att min fru mår bra och gravideten flytter på bra, hon är världens gulligaste tjej. Längtar tills barnet kommer ut.
JAg är mycket glad att min fru ska bli mor till våra barn, kan verkligen inte tänka mig en bättre mamma hon som har så bra hand om barn.

Nu ska jag fixa mat!!

Studier

Känns riktigt bra på jobbet nu, har fått en hel del att göra och mer kommer det nog bli...
Har även tagit upp pluggandet för Cisco certifieringen igen, det har lett till att jag hoppar av den andra utbildningen. Det visade sig vara ganska högt tempa ändå trots att jag hade valt halvfart och det hinner jag inte med då.

Har även beställt en ny fiskerulle, passade på när dom hade rea så jag fick den för halva priset... Den borde komma under veckan, så då blir de ut å fiska igen.
Det är en sådan jag beställt:
ABU-GARCIA Ambassadeur 6501 CS Pro Rocket
http://www.willyssportfiske.se/Product/Product.aspx?id=623912

Det ska vara en ambassadeur som är gjord för att kasta med, får se hur det går med den om man får några stora fiskar...

Idag är det även dags att börja träna igen, har inte tränat sen 5 år tillbaka ungefär. Sak bli tufft men bara att satsa hårt på det.

RSS 2.0