Tiden räcker inte till!

Jag har inte skrivit här på ett tag, men det är helt enkelt för att tiden inte räcker till. Jag undrar verkligen hur det kommer bli när man får barn, vart ska man då få tid ifrån?!
Dagarna bara rinner iväg...

Min fru fick i alla fall PS3 med singstar på hennes födelsedag av mig, eller jag och min tvillingsyster köpte konsollen och hennes syskon köpte singstar till henne.
Hon har sagt ända sen förra året att hon ville ha singstar och PS2, men jag vill inte köpa något som är på väg bort och köpte då ett PS3 istället =)..
Tråkigt bara för henne att de enda singstar som fungerar på PS3 innehåller massa rocklåtar, då hon gillar schlager var vi tvugna att köpa till det genom en singstore som finns i spelet.
Men nu har Sony gått ut med att det ska gå att spela PS2 singstar låtar i PS3, så då kan man nog köpa ett sådant spel med låter som passar henne.

När jag köpte konsollen fick jag även med spelet GH3 som jag kan roa mig med och tro mig det har jag gjort =), sen har jag nu även köpt till GTA4 som är riktigt kul.
Nästa spel blir nog MGS4  eller Fifa09 =)....

Jag har nu börjat på LAN Assistans igen och det känns riktigt bra, jag trivs ju mycket bättre här än det innan och ville egentligen inte sluta tidigt i våras. Men situationen då ar ohållbar men är klart bättre nu.


Ultraljud och segt jobb

Har inte orkat skriva något på ett tag nu, mycket  är det nog för att jag knappt har något tid eller ork.
Vi var i alla fall på ultraljud för att kolla på bebisen tidigare i veckan, allt gick bra och allt såg bra ut. Kändes dock lite overkligt när hon visade och berättade om de olika detaljerna, såsom njure, hjärta, lillhjärna m.m.
Men var i alla fall skönt att veta att allt ser bra ut.

På jobbet går jag och väntar på att få sluta, har en vecka kvar nu och det är verkligen segt.... Hatar dessa uppsägningstider o shit..
Men ser fram emot en nystart på det andra stället. Hoppas det blir bra denna gång.

Ikväll åker jag till sommarstället igen, vi ska fira fruns 20-årsdag med familjen.
Det ser jag fram emot, hoppas hon blir glad för mina presenter... hihi =)!!

Sen skulle det ha varit KM-Metetävling (klubbmästerskap) på söndag, men det har tyvärr blivit framflyttat. Men inget att göra åt.

Simma lugnt allihop!

RSS 2.0