Certifiering

Yeeees!!!
Jag skrev prov för Cisco certifiering idag och klarade det =)!!!
Klarade det dessutom med god marginal, man var tvungen att ha 825p/1000p och jag fick 905 poäng. Så jäkla kul..
Så nu är jag både MCSE o MCTS (Microsoft) och CCNA (Cisco), det är kul att det går bra för en... Det gäller ju att stärka sina aktier, hehe..

I övrigt rullar de på på jobbet, finns en del att ta i och det går bra för mig.
Var hos en polare igår och kollade på CL fotboll, de va skoj. Men va så jäkla irriterad innan de. Hade nämligen riktat in mig på att fiska efter jobbet, köpt nya drag o så. När jag varit hemma o bytt om och jag är på väg ut börjar de ösregna efter att ha varit bra väder hela dagen..
Nu ska vi se om vi kan ge oss ut o fiska imorgon istället, om inte vädret förstör det hela igen.

När jag kom hem hade min kära fru städat hela lägenhetet, det var jättefin. Hon är lite envis, hon borde ju ta de lite lugnt när hon har så ont i ryggen. Men hon är världens bästa.

Nu är det snart helg igen, hoppas jag kan få sova ut den här helgen istället.
Helgen som var fick jag ligga på sjukhuset lördag-söndag för misstänkt hjärnblödning. Hade världens jäkla huvudvärk, jag fick bedövning och röntgades men de hitta inget. Fick ändå ligga kvar över natten för att kuna llämna ryggmärgsprov dagen efter. Så den natten blev de inte mycket sova när jag dela rum med en nisse som hade lunginflammation och sköterskorna sprang ut o in för att kolla till mig..
Dagen efter mådde jag prima igen och slapp som tur var lämna de där provet, ska göra förjävla ont. Vi vet fortfarande inte vad som hände men skönt att de gick över i alla fall..

RSS 2.0